Åbne Hold I

Åbne Kokkeskole hold



Kurserne bookes ved at skrive en mail til info@lunaskoekken.dk hvor du angiver hvilken dato der passer jer bedst. I har reserveret en plads på holdet så snart vi har modtaget betalingen. Vi tager forbehold for aflysninger ved for lidt tilmeldte deltagere.


Vi glæder os  til at byde jer velkommen i vores hyggelige lokaler

Datoerne kommer snart




Middelhavet rundt

Hele middelhavet emmer af kulinariske traditioner og denne kokkeskole vil være et udpluk af lækkert sammensatte retter fra Italien og Spanien, der vil føre tankerne hen på ferie og sydeuropæisk livsnydelse. De gode råvarer og masser af friske krydderurter vil være i fokus. Vi indleder med at fortælle lidt om kulturerne, råvarerne og retterne. Der skal laves forret, hovedretter med sprød salat, kødretter, tilbehør og tilsidst velsmagende dessert.


Eksempler på retter

Ensaladilla rusa - Kold kartoffel og tunsalat, Bagt torsk med urtebranade, mojo verde –

grøn dip, Gazpacho, Involtini con salvia, prosciutto e mozzarella - Roulade med salvie, parmaskinke og mozzarella, Albóndigas en salsa de tomate - Kødboller i tomat sauce, Ensalada de naranjas, Appelsinsalat, Rucola Salat med cherrytomater, kapers, oliven og ost, vores skønne Tiramisu med hindbær.


Streetfood

Streetfood har mange forskellige smagsnuancer og traditionelle retter. Et sanseligt mad mekka med autentisk mad lavet med inspiration fra b.la. Vietnam, Mexico og Italien som kan spises i hånden ”to go”.  Kort sagt: Et samsurium af retter der komplimenterer hinanden på smukkeste vis.


Eksempler på retter: Små spicy fishcakes, Hjemmebagte Eksempler på retter: tortillas, Råsyltede løg, Orangemarineret svinekam, Rodfrugter chips med hvidløgsdip, Chimichurri - Argentinsk persillesauce, Chili con carne, Små æblepandekager med syrlig creme



Lunas Køkken 
Islevhusvej 37

2700 Brønshøj

CVR : 29496080


Tel : 40282043

E-mail: info@lunaskoekken.dk