Virksomhed


Grill Menu

Grilleri med sprødt tilbehør i vores hyggelige have. Kokkeskolen vil primært blive afholdt ude i haven hvor vi gør klar med arbejdsborde, udstyr, hygge og masser af lækre råvarer fra den lokale slagter og grønthandler. Der laves forret, hovedret og dessert. Menuen skræddersyes afhængigt af deltagerantal og præferencer.

Vi skal marinere, tæske kød, høste lækkerier fra haven, snitte, drikke vin, perfektionerer dressinger og lave en velsmagende dessert. Til sidst nydes det hele i godt selskab, med kulørte lamper og under åben himmel. (Hvis vejret tillader det - ellers kan vi altid rykke hele herligheden indenfor)


Il menu Italiano

Louises italienske del af familien er min store inspiration og vi diskuterer mad og opskrifter i timevis for derefter at gå i køkkenet og eksperimentere. Hjertet i den italienske madlavning er råvarer og fremgangsmåde er næsten et personligt anliggende. Vi udvider vores

kulinariske horisonter yderligere med flere mundvands stimulerende retter

Nyt nordisk køkken

På denne kokkeskole går vi på opdagelse i en kombination af det gamle nordiske køkken og det nye. Vi genfortolker og tvister de gode gamle retter såsom benløse fugle, kartoffelmos og sexet brug af de gamle kendinge rødbeder, løg og vores mange variationer af kål.


Streetfood

Lunas Køkken går på opdagelse i køkkener og plukker nogle af de mange lækre fingerfood, som kan spises i hånden ”to go”, og vi går sammen i køkkenet og laver inspirerende mad. De indleder med at fortælle lidt om kulturen, råvarerne og de lækre retter.


Lunas Køkken er ildsjæle, der elsker at fortælle om vores viden, rejser og oplevelser med et fornøjeligt glimt i øjet. Lær at lave nogle af de mange forskellige forretter, efterfulgt af hovedretter, samt en lækker dessert. I bliver delt op i hold i køkkenet, hvor I skal lave de smagfulde retter. I slutter af med et festligt måltid.


Langt de fleste af vores kokkeskoler bliver tilpasset vores kunders ønsker i en eller anden grad, så kontakt os endelig og spørg om ændringer eller specielle ønsker.

Fransk Gourmet køkken

Lær at lave de franske klassikere, det er ikke så svært☺: Boueft Bearnaise, Hvid chokolade

Eclairs, Coq au vin, Rødvinspocherede Pærer, Salad Nicoise, Indbagt fransk løgsuppe, laks

en croute m.m.


Tapas Vol 1 & 2

Der venter dig en smagseksplosion af små herligheder forude. På denne kokkeskole

vil du få inspiration til middagsbordet derhjemme og en forståelse for Tapas historie

og brug. Alle retter, kreeret og inspireret fra Mama Dolores i Barcelona.


American Brunch

En formiddag i weekenden med Eggs Benedict med Hollandaise, Røget lakse frittata, Blåbær

pancakes, French Toast, Homefries, Kaffe og Mimosa (champagne med friskpresset

appelsinjuice) Gå ikke glip af en fantastisk rejse til "over there" sammen med Per, som

både er Kgl. Opera sanger og kok.


Lunas Køkken 
Islevhusvej 37

2700 Brønshøj

CVR : 29496080


Tel : 40282043

E-mail: info@lunaskoekken.dk