Kokkeskoler​

Lunas køkken elsker mad!

Vi elsker at lave mad & udvælge de bedste råvarer til vores kokkeskoler, private dining, arrangementer, fødselsdage, polterabend, firmaevents, bryllupper m.m.

Lunas Køkken tilbyder kokkeskoler og private dining

Snakken går altid let, når mad tilberedes. Kokkeskoler er en god ramme, hvis man ønsker at bringe venner, kollegaer eller familie endnu tættere sammen. Den velsmagende mad vil selvsagt være i centrum, og vi vil sørge for at udfordringen bliver bragt til dørs, både når det gælder samarbejde og tilberedning af retterne.

Italiensk

Vi har plukket nogle af de lækreste italienske retter ud og indleder med at fortælle lidt om kulturen, råvarerne og retterne.

Italiensk Gourmet

Hovedtemaerne er fisk/skaldyr og hjemmelavet pasta.

Fransk Landkøkken

Klassikere der får smagsløgene til at synge på fransk.

Catalansk vol. 1 & 2

Fra eks svigermor i Barcelona går vi på opdagelse i Lunas år i Barcelona.

Det bliver sprødt og smagfuldt.

Persisk

Varme krydderier, en god balance mellem knasende friskhed, umami & soulfood gryderetter.

Ny Nordisk Køkken

Vi går på opdagelse i en kombination af det gamle nordiske køkken og det nye. Vi genfortolker og tvister de gode gamle retter og gør sexet brug af de gamle kendinge.

Streetfood

Streetfood har mange forskellige smagsnuancer. Et sanseligt madmekka med autentiske smage lavet med kærlighed fra italienske, vietnamesiske, mexicanske og argentinske inspirationskilder.

Tapas Klassikeren

Der venter dig en smagseksplosion af små herligheder forude. Få inspiration til middagsbordet derhjemme og en forståelse for Tapas historie og brug. Vi har udvalgt nogle let tilgængelige Tapas retter.​

Mystery Box/ Masterchef

Masser af lækre råvarer & ingen opskrifter. Teambuildingen får en ekstra dimension, når der skal samarbejdes og koordineres til servering af en 3 retters menu til det modsatte hold.

Den Grønne Smagsfulde

Inspirationen kommer hovedsageligt fra Sydamerika og Mellemøsten - ingen kød eller fisk derimod masser af smæk på smag, tekstur & umami

Utraditionel Julemenu

Med afsæt og inspiration fra middelhavet i juletiden har vi sammensat en overdådig menu. Med de mange traditioner og retter, er der tunet helt op med smagsvariationer til den store højtid. Kokkeskolen er et dejligt alternativ når man i nov og dec måned går hen og bliver lidt overfyldt af den traditionelle danske julemad

Priser fra 1049.- kr. (eks. moms)

Prisen inkluderer: velkomstdrink, kokkeskole, introduktion, råvarer samt middag/frokost

Tilkøb af drikkevarer, quiz, blindsmagning, masterchef challenges, kaffe med avec, drinks, flere timer og retter er selvfølgelig muligt.

Ovenstående er eksempler på de forskellige kokkeskoler. Menu, antal retter og drikkevarer, afhænger af antal deltagere og budget. Vi laver et skræddersyet oplæg til hvert arrangement.​

comment-heart

Udtalelser fra vores kursister​

Vi var 18 der havde booket ifm. en polterabend. Vi havde en virkelig sjov dag, hvor vi havde valgt Masterchef tema med “mystery box”. Tempoet var højt, tiden fløj, samarbejdsevnerne blev styrket, humøret var godt og maden blev virkelig lækker en stor anbefaling herfra!


Emma Glæsel

Virkelig hyggelig aften som endte med en lækker fællesmiddag.


God mad!


Jannie Möser

Lunas køkken er fleksibelt, personligt og vigtigst af alt leveringsdygtige i en smagsfuld oplevelse, tilberedt af friske og gode råvare. Jeg har igennem årene benyttet Lunas køkken i forbindelse med såvel store firmaarrangementer som mindre private sammenkomster hvor maden har været vigtig .

Tak til Louise og Lunas Køkken. 

I får 5 X bestik fra mig


Irene Ladegaard Jakobsen

Inspirerende kokkeskole med fantastisk mad fra forskellige lande. Har prøvet den italiensk kokkeskole og glæder mig til næste gang hvor den står på spansk kokkeskole.


Store skønne og lyse lokaler på Åboulevarden og festligt og professionelt personale - kan helt sikkert anbefales.


Annette Iversen

Vi har haft en fantastisk eftermiddag i selskab med Lunas Køkken, der var hyggelig,sjov og lærerig. Vi fik oven i købet kreeret velsmagende og spændende mad under kyndig vejledning.

​Vi vender helt sikkert tilbage for mere sjov i køkkenet.

Jeg synes at det er en fantastisk mulighed at være sammen med sine nærmeste, hvordet er en god blanding af grin, arbejder i dejlig afslappet atmosfære og slutter med gode mad. Det gør madlavning lidt sjovere end den daglige rutine. Og til sidst, en meget underholdende værtinde.

Muligvis bidrog vi med passion, glæde og humor men det var kun som følge af dinmåde at være og møde os på.


Du er et meget givende menneske, du øser gavmildt ud af dig selv, af dit liv, din historie og du lukker mennesker ind – ikke bare i dit køkken men også i dit hjerte – tak for det.

De tilbagemeldinger jeg har fået, har alle været meget positive, at det var et supergodt arrangement, det var sjovt at lave mad sammen med kollegaerne, at maden var god og at du var fænomenal til at bevare overblikket i et indimellem temmelighektisk køkken.Der er flere medlemmer der allerede nu udtrykt ønske om at vi laver et nytmadlavningsarrangement til næste år.

Har du spørgsmål?

Lunas Køkken sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Jeg ønsker at høre mere om


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

white-facebook-fill2   white-instagram-fil2

Lunas Køkken

Hvis du har spørgsmål til vores events, kurser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​