Vi tilbyder en unik private dining oplevelse

Få et fantastisk måltid med en privat kok

Leder du efter speciel og interessant madoplevelse, du kan dele med familie, venner eller som aktivitet til et arbejdsarrangement? Så kan du forkæle dig selv, dine kollegaer og dine nærmeste med en helt unik private dining oplevelse i Lunas Køkken. Her får du nemlig en fantastisk middag, der bliver tilberedt i fællesskab med jeres egen private kok.

Med køkken centralt placeret i København afholder vi private dining selskaber for kunder, der kommer fra hele området omkring hovedstaden, heriblandt Lyngby og Herlev. Vi laver mad med friske kvalitetsråvarer, og vi er specialiserede i italiensk madlavning, der mest af alt handler om at fremme den enkelte råvarers kvaliteter og smagspotentiale. Du kan således se frem til en aften med fokus på både fantastisk mad og skønt selskab.

comment-heart

Udtalelser fra vores kursister​

Vi var 18 der havde booket ifm. en polterabend. Vi havde en virkelig sjov dag, hvor vi havde valgt Masterchef tema med “mystery box”. Tempoet var højt, tiden fløj, samarbejdsevnerne blev styrket, humøret var godt og maden blev virkelig lækker en stor anbefaling herfra!


Emma Glæsel

Virkelig hyggelig aften som endte med en lækker fællesmiddag.


God mad!


Jannie Möser

Lunas køkken er fleksibelt, personligt og vigtigst af alt leveringsdygtige i en smagsfuld oplevelse, tilberedt af friske og gode råvare. Jeg har igennem årene benyttet Lunas køkken i forbindelse med såvel store firmaarrangementer som mindre private sammenkomster hvor maden har været vigtig .

Tak til Louise og Lunas Køkken. 

I får 5 X bestik fra mig


Irene Ladegaard Jakobsen

Inspirerende kokkeskole med fantastisk mad fra forskellige lande. Har prøvet den italiensk kokkeskole og glæder mig til næste gang hvor den står på spansk kokkeskole.


Store skønne og lyse lokaler på Åboulevarden og festligt og professionelt personale - kan helt sikkert anbefales.


Annette Iversen

Vi har haft en fantastisk eftermiddag i selskab med Lunas Køkken, der var hyggelig,sjov og lærerig. Vi fik oven i købet kreeret velsmagende og spændende mad under kyndig vejledning.

​Vi vender helt sikkert tilbage for mere sjov i køkkenet.

Jeg synes at det er en fantastisk mulighed at være sammen med sine nærmeste, hvordet er en god blanding af grin, arbejder i dejlig afslappet atmosfære og slutter med gode mad. Det gør madlavning lidt sjovere end den daglige rutine. Og til sidst, en meget underholdende værtinde.

Muligvis bidrog vi med passion, glæde og humor men det var kun som følge af dinmåde at være og møde os på.


Du er et meget givende menneske, du øser gavmildt ud af dig selv, af dit liv, din historie og du lukker mennesker ind – ikke bare i dit køkken men også i dit hjerte – tak for det.

De tilbagemeldinger jeg har fået, har alle været meget positive, at det var et supergodt arrangement, det var sjovt at lave mad sammen med kollegaerne, at maden var god og at du var fænomenal til at bevare overblikket i et indimellem temmelighektisk køkken.Der er flere medlemmer der allerede nu udtrykt ønske om at vi laver et nytmadlavningsarrangement til næste år.

Private dining til festlige begivenheder

I Lunas Køkken inviterer vi vores gæster med ud i køkkenet, hvor vi underviser og fortæller om de stolte italienske madtraditioner. Her får man altså ikke blot serveret et delikat måltid – man får muligheden for selv at tilberede det og udvikle sine kulinariske evner. Det er samtidig en underholdende og hyggelig aktivitet, hvor du og dine gæster kommer hinanden ved og har det sjovt sammen.

Vores private dining oplevelse er derfor helt oplagt, hvis du skal arrangere en fest, et firmaarrangement eller en anden særlig anledning, der er noget ud over det sædvanlige.

Vi kan både tilbyde at afholde brunch-, frokost- og middagsselskaber – hver med 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, der er lavet i fællesskab. I får derfor mulighed for at prøve et stort udvalg af de forskellige opskrifter, vi nøje har udviklet igennem årene. Vi tilbyder også madkurser & Gastronomisk teambuilding.

Kontakt os og fortæl om dit arrangement

Kontakt os og lej en kok til at stå for en dejlig oplevelse, du kan dele med familie, venner og kollegaer. Du er meget velkommen til at ringe og skrive til os og fortælle om det arrangement, du godt kunne tænke dig at holde. Så finder vi i fællesskab frem til den rette løsning for dig.​

Har du spørgsmål?

Lunas Køkken sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Jeg ønsker at høre mere om


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

white-facebook-fill2   white-instagram-fil2

Lunas Køkken

Hvis du har spørgsmål til vores events, kurser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​