Styrk fællesskabet med gastronomisk teambuilding

Den perfekte aktivitet til firmaarrangementet

Er du ved at arrangere en aktivitet for en medarbejdergruppe, så har vi den perfekte aktivitet, der er både sjov og hyggelig, men som også ryster jer sammen og styrker jeres fællesskab. På vores kokkeskole I Lunas Køkken afholder vi nemlig gastronomisk teambuilding med fokus på unikke smagsoplevelser, vigtigheden af samarbejde og ikke mindst det gode sociale sammenhold.

Ligger din arbejdsplads i eller omkring København, eksempelvis i Herlev eller Lyngby, så kan I nemt komme ind til vores køkken, der ligger centralt i hovedstaden tæt på metrostationer og anden offentlig transport. Her står vores imødekommende kokke og personale klar til at tage jer igennem et forløb, hvor der kan grines og diskuteres, og hvor I får en masse ny viden – og selvfølgelig spiser en masse god mad.

​Vi tilbyder også Private dining.

comment-heart

Udtalelser fra vores kursister​

Vi var 18 der havde booket ifm. en polterabend. Vi havde en virkelig sjov dag, hvor vi havde valgt Masterchef tema med “mystery box”. Tempoet var højt, tiden fløj, samarbejdsevnerne blev styrket, humøret var godt og maden blev virkelig lækker en stor anbefaling herfra!


Emma Glæsel

Virkelig hyggelig aften som endte med en lækker fællesmiddag.


God mad!


Jannie Möser

Lunas køkken er fleksibelt, personligt og vigtigst af alt leveringsdygtige i en smagsfuld oplevelse, tilberedt af friske og gode råvare. Jeg har igennem årene benyttet Lunas køkken i forbindelse med såvel store firmaarrangementer som mindre private sammenkomster hvor maden har været vigtig .

Tak til Louise og Lunas Køkken. 

I får 5 X bestik fra mig


Irene Ladegaard Jakobsen

Inspirerende kokkeskole med fantastisk mad fra forskellige lande. Har prøvet den italiensk kokkeskole og glæder mig til næste gang hvor den står på spansk kokkeskole.


Store skønne og lyse lokaler på Åboulevarden og festligt og professionelt personale - kan helt sikkert anbefales.


Annette Iversen

Vi har haft en fantastisk eftermiddag i selskab med Lunas Køkken, der var hyggelig,sjov og lærerig. Vi fik oven i købet kreeret velsmagende og spændende mad under kyndig vejledning.

​Vi vender helt sikkert tilbage for mere sjov i køkkenet.

Jeg synes at det er en fantastisk mulighed at være sammen med sine nærmeste, hvordet er en god blanding af grin, arbejder i dejlig afslappet atmosfære og slutter med gode mad. Det gør madlavning lidt sjovere end den daglige rutine. Og til sidst, en meget underholdende værtinde.

Muligvis bidrog vi med passion, glæde og humor men det var kun som følge af dinmåde at være og møde os på.


Du er et meget givende menneske, du øser gavmildt ud af dig selv, af dit liv, din historie og du lukker mennesker ind – ikke bare i dit køkken men også i dit hjerte – tak for det.

De tilbagemeldinger jeg har fået, har alle været meget positive, at det var et supergodt arrangement, det var sjovt at lave mad sammen med kollegaerne, at maden var god og at du var fænomenal til at bevare overblikket i et indimellem temmelighektisk køkken.Der er flere medlemmer der allerede nu udtrykt ønske om at vi laver et nytmadlavningsarrangement til næste år.

Gastronomisk teambuilding med tilpasset program

Snakken går altid utroligt let, mens maden tilberedes. Derfor er gastronomisk teambuilding et fantastisk koncept, hvor alle har plads til at hygge sig, samtidig med at man i fællesskab arbejder med at få lavet et flot og velsmagende måltid.

Vi tilrettelægger et program for jeres dag med gastronomisk teambuilding, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Et program kunne eksempelvis lyde på:

  • ​Madkulturelt oplæg
  • ​Præsentation af retterne
  • ​Madlavning i hold med fantastiske råvarer
  • ​Kyndig vejledning og brugbare tips og tricks i køkkenet
  • ​Teambuilding øvelse, hvor man kommer hinanden ved
  • ​Fællesspisning, hvor vi nyder resultatet af jeres flotte arbejde

Gastronomisk teambuilding er selvfølgelig ikke forbeholdt arbejdspladser, så hvis du er en del af en forening, skal afholde en polterabend eller måske bare vil dele en god oplevelse med venner og familie, så kan I også komme på vores mad-workshop. Vi tilbyder også private dining.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du vil have flere informationer om vores teambuilding kurser og madlavning, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan holde arrangementer for mellem 10 og 50 personer, og når du har fortalt os om, hvor mange I er, og hvad i er ude efter, så skræddersyer vi et tilbud med en pris til jer.​

Har du spørgsmål?

Lunas Køkken sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Jeg ønsker at høre mere om


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

white-facebook-fill2   white-instagram-fil2

Lunas Køkken

Hvis du har spørgsmål til vores events, kurser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​