Find inspiration til hverdagen på vores madlavningskursus

Kom på madkursus i Lunas Køkken

Er du ved at køre træt i altid at vende tilbage til de samme gamle, småkedelige retter, når du skal lave aftensmad? Kunne du godt tænke dig at udvikle dine egenskaber i køkkenet, lære om forskellige råvarers kvaliteter og blive bedre til at lade dig inspirere? I Lunas Køkken kan du komme på et madlavningskursus, hvor du kan lære alt dette og meget mere!

Lær at lave mad med enten venner, kollegaer eller familien i vores hyggelige lokaler, der ligger midt i København. Vi arrangerer et madkursus efter jeres personlige behov, og vi tager imod besøgende, der ønsker at udvide deres kulinariske horisont, fra et større område, herunder Herlev og Lyngby. Se vores udvalg af madkurser her

​Vi tilbyder også Private dining.

comment-heart

Udtalelser fra vores kursister​

Vi var 18 der havde booket ifm. en polterabend. Vi havde en virkelig sjov dag, hvor vi havde valgt Masterchef tema med “mystery box”. Tempoet var højt, tiden fløj, samarbejdsevnerne blev styrket, humøret var godt og maden blev virkelig lækker en stor anbefaling herfra!


Emma Glæsel

Virkelig hyggelig aften som endte med en lækker fællesmiddag.


God mad!


Jannie Möser

Lunas køkken er fleksibelt, personligt og vigtigst af alt leveringsdygtige i en smagsfuld oplevelse, tilberedt af friske og gode råvare. Jeg har igennem årene benyttet Lunas køkken i forbindelse med såvel store firmaarrangementer som mindre private sammenkomster hvor maden har været vigtig .

Tak til Louise og Lunas Køkken. 

I får 5 X bestik fra mig


Irene Ladegaard Jakobsen

Inspirerende kokkeskole med fantastisk mad fra forskellige lande. Har prøvet den italiensk kokkeskole og glæder mig til næste gang hvor den står på spansk kokkeskole.


Store skønne og lyse lokaler på Åboulevarden og festligt og professionelt personale - kan helt sikkert anbefales.


Annette Iversen

Vi har haft en fantastisk eftermiddag i selskab med Lunas Køkken, der var hyggelig,sjov og lærerig. Vi fik oven i købet kreeret velsmagende og spændende mad under kyndig vejledning.

​Vi vender helt sikkert tilbage for mere sjov i køkkenet.

Jeg synes at det er en fantastisk mulighed at være sammen med sine nærmeste, hvordet er en god blanding af grin, arbejder i dejlig afslappet atmosfære og slutter med gode mad. Det gør madlavning lidt sjovere end den daglige rutine. Og til sidst, en meget underholdende værtinde.

Muligvis bidrog vi med passion, glæde og humor men det var kun som følge af dinmåde at være og møde os på.


Du er et meget givende menneske, du øser gavmildt ud af dig selv, af dit liv, din historie og du lukker mennesker ind – ikke bare i dit køkken men også i dit hjerte – tak for det.

De tilbagemeldinger jeg har fået, har alle været meget positive, at det var et supergodt arrangement, det var sjovt at lave mad sammen med kollegaerne, at maden var god og at du var fænomenal til at bevare overblikket i et indimellem temmelighektisk køkken.Der er flere medlemmer der allerede nu udtrykt ønske om at vi laver et nytmadlavningsarrangement til næste år.

Få en grundlæggende forståelse og et godt håndværk

Når du kommer på madkursus på vores kokkeskole, ønsker vi ikke bare at udlevere en opskrift og bare lade dig følge den punktligt. Vi vil derimod give dig en grundlæggende forståelse for de italienske traditioner og udstyre dig med et godt håndværk, der bringer den bedste smagsoplevelse frem.

I løbet af din dag på vores madlavningskursus, vil du blandt andet:

  • ​få et kort kulturelt oplæg
  • ​blive præsenteret for retterne, vi skal lave med økologiske råvarer af den bedste kvalitet
  • ​lære at forstærke smagsoplevelsen med vores kyndige vejledning
  • ​og naturligvis runder vi af med at spise al den lækre mad og nyde det gode selskab.

Herefter vil du således blive sendt hjem med nye madkundskaber, inspirerende opskrifter – og en oplevelse du aldrig vil glemme!

Bestil dit madlavningskursus i dag!

​Kontakt os allerede i dag og bestil et madlavningskursus, hvor du og dit selskab bliver lukket ind i vores fantastiske, spændende og smagfulde verden. Selvom vi er specialiserede i italiensk madlavning, så underviser vi også i fransk gourmetmad, spansk tapas, nyt nordisk køkken og meget andet.

Fortæl os om dine ønsker og behov, og så sørger vi for at sammensætte et madkursus, der passer dig perfekt!

Har du spørgsmål?

Lunas Køkken sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Jeg ønsker at høre mere om


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

white-facebook-fill2   white-instagram-fil2

Lunas Køkken

Hvis du har spørgsmål til vores events, kurser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​